firecrackers-328570_960_720L’Ajuntament de Bétera avisa del llançament correcte de petards amb motiu de les festes falleres. Es tracta d’una iniciativa que també s’està portant a terme a altres municipis valencians per evitar incidents.
En aplicació del Reial Decret 989/2015, de 30 d’octubre, es poden utilitzar pels particulars productes pirotècnics de reduït risc en les zones delimitades per les diferents comissions falleres, a partir del dia 1 març 2018, de les 10.00 a les 14.00 i des de les 18.00 fins a les 23.00 hores.
Els productes pirotècnics que poden llançar-se hauran de portar marcat el logotip “CE” i únicament podran manipular els de categoria 1 per menors d’edat igual o superior a 8 anys, els de categoria 2 els menors d’edat igual o superior a 10 anys i els de categoria 3 per majors de 18 anys.
Així mateix les tradicionals “Bombetes” només es poden utilitzar dins dels recintes fallers i en l’horari assenyalat exclusivament per nens des de 8 anys, sent necessari que els menuts amb edats compreses entre 8 i 10 anys estiguen baix supervisió d’un adult que portarà l’autorització expressa per escrit del pare / mare o tutor que certifique que el menor ha rebut instruccions sobre l’adequada utilització del producte que es troba en l’enllaç:
http://www.justicia.gva.es/documents/19317797/19636121/AUTORIZACION+PETARDOS.pdf
Els joves d’entre 10-16 anys per utilitzar artificis de categoria II, també hauran d’estar baix supervisió d’un adult. Aquest, deurà portar l’autorització per escrit del pare / mare o tutor. A més a més, els menors amb edats compreses entre 16 i 18 anys no necessitaran autorització per a ús d’aquesta categoria.
D’aquesta manera, es pretén que tots puguen gaudir tranquil·lament de les festes josefines.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment