WhatsApp Image 2018-02-27 at 19.47.40L’avís per nevades ha finalitzat aquest dimecres a tota la Comunitat Valenciana.Cal mencionar que la neu també es va fer visible aquest dimarts a la vesprada a les muntanyes de Serra, per la zona de Rebalsadors i el Garbí, on es troben ubicades les antenes del municipi.

A primera hora no hi havia carreteres tallades per neu però cal circular amb cadenes per sis vies de Castelló i València: la CV-195 Caudiel-Montanejos; la CV-215 Alcudia de Veo-Algimia d’Almonacid; la CV-241 Canals-Sacañet; la CV-245 Alcubles-Cova Santa; la CV-390 Tuéjar-Utiel; i la N-232 del quilòmetre 64 al 71 i del 77 al 83.

Fonts de la Diputació de València ha informat que des de primera hora treballen a les carreteres CV-391, CV-392, CV-455, CV-459 i CV-395 per retirar la neu de les vores, eixamplar l’amplada practicable i estendre sal a les zones que ho necessiten.

Al Racó d’Ademús i als Serrans també s’estan realitzant treballs per retirar neu de la calçada en les carreteres CV-345, CV-346 i CV-350, els accessos als llogarets d’Alpuente i totes les del Racó

També el Consorci de Bombers de Castelló té mobilitzats 9 equips llevaneus a tot l’interior de la província i les majors acumulacions de neu, d’uns 10 centímetres, estan a Vistabella i una part de la Tinença de Benifassà, ia la resta s’actua en plaques de gel i algun punt amb neu.

Pel que fa a les precipitacions, fins a les 9 hores d’aquest dimecres s’han acumulat 45,8 litres per metre quadrat a Cortes de Pallars; 26,8 l / m2 a Dos Aigües; 25,6 a Cofrents; 25,4 a Chiva; 24 a Turís; 23,6 a Yàtova; 23,6 a Chera: 23,4 a Barx i Utiel; 23,3 a Polinyà i 22,9 a Caudete de les Fonts.

No obstant això, demà dijous s’activarà l’alerta groga al litoral sud d’Alacant per la presència de fenòmens costaners, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) i Emergències de la Generalitat.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment