13896988w(EFE) Salvador González ‘Voro‘, adjunt a la direcció general del València i exentrenador de l’equip, ha sortit il·lés d’un accident de trànsit en què el vehicle que conduïa ha quedat en molt mal estat.
Així ho va confirmar el València després de la informació difosa a les xarxes socials pel periodista Paco Lloret, de CVRadio, de l’accident, que es produïa ahir a la vesprada a l’autovia de circumval·lació de València quan Voro es dirigia a la ciutat esportiva de Paterna.
Fonts del club valencià van confirmar que Voro es troba bé i que després del que ha passat va ser a les instal·lacions del València, on a la vesprada l’equip realitzava l’últim entrenament previ al desplaçament a Bilbao per jugar avui davant l’Athletic.
Voro va assumir el seu actual càrrec al club de Mestalla al final de la temporada passada, en què havia dirigit l’equip en dues etapes, l’última des del començament de 2017 i en la qual va aconseguir que el València mantingués la categoria.
Aquest és el segon accident de trànsit que pateix en poc temps un integrant del club, ja que l’entrenador Marcelino García Toral també va tenir un contratemps de circulació el 23 de desembre quan viatjava a Astúries per passar les vacances de Nadal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment