bab9fc5b-4155-41f4-a8e1-964a716f05e3-e1519896607675-768x677L’Associació de Comerciants de Bétera està d’enhorabona. El president d’aquesta entitat, David Carrasco i Campos, ha sigut elegit com membre de la directiva d’Unió Gremial, Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià.

Aquesta elecció va tindre lloc ahir dimecres, com cada 28 de febrer, durant la celebració de l’Assemblea General 2018 de l’esmentada federació. Doncs, l’elecció de candidats a Junta Directiva era un dels punts de l’ordre del dia. El lloc escollit per a l’acte va ser el castell Palau d’Alaquàs, commemorant el centenari de la seua adquisició com a bé de la localitat.

En l’esdeveniment van estar presents, entre d’altres, el Director Territorial de Presidència, Francisco Molina i el Director General de Comerç, Natxo Costa. La directiva de l’ACB, també va assistir com a representació del comerç de la nostra localitat.

ce8aeb28-94f4-4fd7-846a-2480b74cfc3bDesprés de l’elecció de David com membre de la Junta Directiva d’Unió Gremial, aquest declara que “seguirem més que mai treballant per al xicotet comerç de proximitat i per millorar i defensar les seues condicions”.

Cal mencionar que l’objectiu de la Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià és promocionar el xicotet i mitjà comerç valencià, defendre els seus interessos, així com proveir-li dels recursos necessaris per a incrementar la seua competitivitat per a un millor desenvolupament en l’adaptació als canvis del mercat.

Treball en l’ACB

david-carrasco-1Per la seua banda, David Carrasco és president de l’Associació de Comerciants de Bétera des de novembre de l’any 2015. Des d’aquell moment, es va iniciar una nova etapa a l’agrupació. L’objectiu de la nova direcció era que l’entitat tornara a activar-se i a funcionar al 100% per tornar a assolir, i fins i tot superar, els 140 comerços associats que van tenir al principi i en 2015 es van quedar en 75. L’ACB va camí d’aconseguir aquest objectiu, donat que avui ja són 131 associats i amb expectatives d’anar sumant més.

Amb la finalitat de potenciar i donar a conéixer el comerç del municipi s’han anat desenvolupant diverses iniciatives i s’ha participat en varietat d’esdeveniments, inclús guanyant notorietat fóra de la població. En aquest sentit, s’ha col·laborat en distintes campanyes i fires organitzades per l’Ajuntament de Bétera, realitzant-se també accions conjuntes principalment amb la regidoria de Comerç. Així mateix, s’han sumat al projecte ‘Camí a l’escola’ de la regidoria d’Educació, entre d’altres. Entre les actuacions també es troba la subscripció de convenis amb distintes entitats per beneficiar el comerç local. I a més, organitza cursos de formació per als associats amb la pretensió de millorar els seus coneixements i perfeccionar els serveis que aquests ofereixen al ciutadà.

 
 

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment