bab9fc5b-4155-41f4-a8e1-964a716f05e3-e1519896607675-768x677L’Associació de Comerciants de Bétera està d’enhorabona. El president d’aquesta entitat, David Carrasco i Campos, ha sigut elegit com membre de la directiva d’Unió Gremial, Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià.

Aquesta elecció va tindre lloc ahir dimecres, com cada 28 de febrer, durant la celebració de l’Assemblea General 2018 de l’esmentada federació. Doncs, l’elecció de candidats a Junta Directiva era un dels punts de l’ordre del dia. El lloc escollit per a l’acte va ser el castell Palau d’Alaquàs, commemorant el centenari de la seua adquisició com a bé de la localitat.

En l’esdeveniment van estar presents, entre d’altres, el Director Territorial de Presidència, Francisco Molina i el Director General de Comerç, Natxo Costa. La directiva de l’ACB, també va assistir com a representació del comerç de la nostra localitat.

ce8aeb28-94f4-4fd7-846a-2480b74cfc3bDesprés de l’elecció de David com membre de la Junta Directiva d’Unió Gremial, aquest declara que “seguirem més que mai treballant per al xicotet comerç de proximitat i per millorar i defensar les seues condicions”.

Cal mencionar que l’objectiu de la Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià és promocionar el xicotet i mitjà comerç valencià, defendre els seus interessos, així com proveir-li dels recursos necessaris per a incrementar la seua competitivitat per a un millor desenvolupament en l’adaptació als canvis del mercat.

Treball en l’ACB

david-carrasco-1Per la seua banda, David Carrasco és president de l’Associació de Comerciants de Bétera des de novembre de l’any 2015. Des d’aquell moment, es va iniciar una nova etapa a l’agrupació. L’objectiu de la nova direcció era que l’entitat tornara a activar-se i a funcionar al 100% per tornar a assolir, i fins i tot superar, els 140 comerços associats que van tenir al principi i en 2015 es van quedar en 75. L’ACB va camí d’aconseguir aquest objectiu, donat que avui ja són 131 associats i amb expectatives d’anar sumant més.

Amb la finalitat de potenciar i donar a conéixer el comerç del municipi s’han anat desenvolupant diverses iniciatives i s’ha participat en varietat d’esdeveniments, inclús guanyant notorietat fóra de la població. En aquest sentit, s’ha col·laborat en distintes campanyes i fires organitzades per l’Ajuntament de Bétera, realitzant-se també accions conjuntes principalment amb la regidoria de Comerç. Així mateix, s’han sumat al projecte ‘Camí a l’escola’ de la regidoria d’Educació, entre d’altres. Entre les actuacions també es troba la subscripció de convenis amb distintes entitats per beneficiar el comerç local. I a més, organitza cursos de formació per als associats amb la pretensió de millorar els seus coneixements i perfeccionar els serveis que aquests ofereixen al ciutadà.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment