Vol LliurePer tercer any, la Penya de coets ‘Vol lliure‘ de Bétera ha convocat el concurs de dibuix ‘Els colors de la festa‘.
Aquest certamen compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, les Obreres i Majorals 2018, Cajamar i Coabe.
El concurs va dirigit a alumnes de primària de tots els centres educatius del municipi (Lloma del Mas, Nuestra Señora del Carmen, Marqués de Dos Aguas, Mas Camarena i Camp de Túria).
La temàtica de la convocatòria són les Alfàbegues i els coets a la localitat, així com totes aquelles manifestacions festives on estan presents com a principals protagonistes. En aquest sentit, cal que continguen aquests dos elements de l’esmentada temàtica.
Els treballs que es presenten deuran ser inèdits i originals. No seran vàlids aquell que ja s’hi hagen presentat a altres certàmens i, per descomptat, tampoc es permet cap plagi o copia (siga parcial o completa) d’obres d’altres persones.
Els premis es divideixen en tres categories. La primera va destinada a primer i segon de primària, la segona a tercer i quart de primària i la tercera a cinqué i sisé de primària.
Els dibuixos seran presentats en format Din-A 4 i es pot utilitzar qualsevol material i tècnica (retoladors, aquarel·la…).
En el revers de les obres deurà anar el nom i cognom del participant, edat, curs i col·legi al qual pertany.
La data límit del lliurament serà el pròxim 28 d’abril. Cada centre té l’opció de decidir la seua pròpia data màxima, dins d’aquest límit.
El jurat encarregat de decidir els guanyadors estarà format per membres de ‘Vol Lliure’, Obreres i Majorals 2018, membres de l’Ajuntament de Bétera i un expert en art.
La data i lloc del lliurament dels guardons seran publicats a la pàgina web i el Facebook d’aquesta penya. Els guanyadors seran notificats amb antelació de l’hora i lloc de l’acte.

concurs-dibuix-2018
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment