IMG-20180226-WA0021Tal com aquest mitjà de comunicació publicava el passat 29 de gener, Ciudadanos Bétera criticava el disseny que s’ha portat a terme a la plaça del Mercat de Bétera després de la seua remodelació integral. El partit apuntava que “No podem entendre que l’equip governant gasta uns diners, en treure el que abans hi havia per posar uns seients fixos, massissos i trenca cames, on esperem que cap xiquet no es trenque el cap. En el mateix lloc, lleugerament apartat, una mena de xicoteta barrera amb una font amb aigua depurada per osmosi, perquè puguem beure aigua sana si ens peguem un ensurt”.
Així, en el passat ple ordinari del 5 de febrer C’s va preguntar sobre el cost econòmic d’aquestes obres, entre d’altres.
En aquest sentit, aquest grup polític ha tornat a emetre un comunicat on expliquen que se’ls va convidar que passaren per Urbanisme per veure totes les dades de manera detallada i que així ho feren. Indiquen que, molt amablement, se’ls va facilitar la informació i en el citat comunicat anoten la xifra: 44.919,14 € + (IVA) 9.433,02 € = TOTAL 54.352,16 €.
IMG-20180226-WA0024D’aquesta manera, l’agrupació manifesta que “no anem a entrar a valorar el gust estètic de la remodelació d’aquest lloc, però Ciudadanos Bétera com a partit en l’oposició no poden obviar aquest fet, perquè repercuteix en la butxaca dels ciutadans”.
C’s insisteix que “Malgrat el nostre esforç, no podem entendre que l’equip governant gaste uns diners, en treure el que abans hi havia (una font amb llums i que quan convenia es tapava i es donava una altra utilitat)”. “Aquesta plaça, si abans era anodina però amb certa gràcia, ara dóna sensació de desordre, sembla que s’han deixat caure unes pedres que pel seu color i per molt de disseny que s’aprecie volent donar una aparença de modern, des de la nostra opinió dóna una sensació de certa brutícia”, declaren.
En el mateix comunicat expliquen que l’equip de govern va argumentar, que el motiu principal de la remodelació era impedir que poguessen aparcar vehicles en aquesta plaça. “Nosaltres pensem que per a aquest objectiu en posar una placa de prohibit aparcar hi havia prou. Simplement, amb sancionar el que faça cas omís, solucionàvem el problema. La nostra sorpresa va ser en tornar al lloc, vam veure que ja hi havia un senyal de prohibit aparcar posada des de feia temps. Per què no es va exigir que es respectés?”, mencionen.

Després d’aquest comunicat, aquest mitjà de comunicació va ficar-se en contacte amb la regidora d’Obres Públiques, Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE) per si volia fer algun aclariment al respecte, qui ha preferit no comentar res més al respecte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment