El segon taller d’Empoderament i Orientació Laboral que organitzaP1100174 l’Associació Pro Casa de la Dona de Bétera tindrà lloc aquest dissabte, 3 de març. La jornada anirà entorn de l’apoderament i autoconeixement.

Anna Gimeno Berbegal, periodista, llicenciada en sociologia i experta en igualtat, serà l’encarregada d’impartir-la.

En aquesta classe s’exposa que la major part dels problemes que patim les dones són socials, és a dir, tenen la seua arrel en com és la nostra societat, i en el fet que siga masclista patriarcal, però s’anima a trobar respostes individuals, com si les solucions que necessiten estigueren exclusivament en les nostres mans, i les poguérem aconseguir cadascuna en solitari.

Per tant, es donarà a conéixer millor l’origen i els mecanismes de la desigualtat de gènere per a poder reconéixer i comprendre els malestars de les dones, a elaborar respostes col·lectives i afavorir la confiança i l’autoestima.

Les diverses sessions es portaran a terme tots els dissabtes (excepte el 31 de març) de 10.00 a 13.00 hores, finalitzant el pròxim 28 d’abril. El 10 de març, els talles tractaran els drets laborals. A més, el 17 de març serà el torn per tractar el Cooperativisme i Autònomes. Les tecnologies seran el tema central el 24 de març i el 7 d’abril. El 21 i 28 d’abril es parlarà, per finalitzar les jornades, l’Orientació a la Formació.

L’Associació Pro Casa de la Dona pretén consolidar-se com un espai de participació “on les dones puguen trobar suport i solució als seus problemes, apoderant i integrant-les en el projecte que elles mateixes ajuden a impulsar”. Per aquest motiu, les formacions seran gratuïtes i hi haurà servei de guarderia, per facilitar la realització dels tallers. En finalitzar cada jornada s’oferirà un aperitiu i s’intercanviaran opinions entre les participants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment