P1100306Ahir divendres, 2 de març, va tindre lloc la presentació del documental ‘Coets, la nit màgica de Bétera’. La projecció d’aquest treball es va portar a terme al voltant de les 19.30 hores, a l’auditori de la casa de Cultura del municipi. Aquest esdeveniment era una cita ineludible per als amants dels coets i les emocions fortes, ja que en la peça audiovisual es mostra un dels elements P1100307essencials de les festes de la població.

L’acte va estar presentat per l’Alcaldessa del municipi, Cristina Alemany i Campos, davant d’un bon nombre de veïns que van voler perdre’s aquesta efemèride. Alemany va agrair tota la tasca realitzada per fer possible aquest documental, especialment a tots elsP1100297 col·laboradors. A més, va destacar la importància que es mantinga i continue tota la labor iniciada des de fa uns anys per part de les penyes coeteres, perquè aquesta tradició perdure al llarg del temps.

El guió i la direcció d’aquest projecte és obra de Javier Álvarez Solís, director de la productora Troppemedia. Aquesta també va ser l’encarregada de portar aquest documental a la Fira Internacional de Turisme a Madrid (FITUR), sota el nom ‘Coets P1100305el so de la llibertat’, sent presentat per l’Ajuntament de la localitat. Es tracta d’una continuació del documental presentant l’any anterior, ‘Jo sócP1100303 alfàbega’

En ‘Coets. La nit màgica de Bétera’ es posen de manifest les tradicions més arrelades a Bétera, sent les principals protagonistes del documental. Per fer realitat aquesta obra, s’ha comptat amb documentació del Consistori, sent la delegada de producció Mavi Aparísi, de l’àrea de Turisme. En ella també ha col·laborat de manera especial Vicent Bes ‘Cameta’ de ‘Bes Audiovisual’. Així, es recull el testimoni de veïns, penyes coeteres i pirotècnics, entre d’altres.

Aquest documental es podrà veure al Museu de les Festes i Tradicions de Bétera, com un dels elements essencials de les festes patronals de la població.WhatsApp Image 2018-03-03 at 12.52.23

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment