IMG_6518Clàudia Montagut, membre del Club i Escola de Triatló (CEA Bétera), s’ha proclamat subcampiona d’Espanya en Duatló de Llarga Distància en la categoria d’elit femenina. Aquesta competició va tindre lloc aquest diumenge, 4 de març, en Oriola.

La prova, la qual porta per nom ‘Duatló Oriola 90.0. Vents del Poble’, transcorre en ple palmerar d’Oriola, el més gran juntament amb l’il·licità del sud d’Europa, així com per la part monumental de la ciutat, per on ja van córrer els participants del celebèrrim Campionat d’Espanya de Triatló LD 2011 per les seves dantesques condicions de vent i fred. unnamedEl segment ciclista és volador, molt ràpid, però està ple de pujades, concretament 16. Un circuit trencacames per gaudir-lo al màxim pels voltants del pantà de la Pedrera i la Serra de l’Escalona, amb la novetat de la pujada a ‘Rebate’. Aquest any també es va disposar d’un Sprint+ per a tots aquells que no s’atreviren a fer el pas a la mitjana distància.

Quant a Clàudia Montagut cal destacar que una setmana abans va quedar també en segona posició al Campionat Autonòmic de Duatló, celebrat a Onda. Doncs, aquesta forma part de les joves atletes que estan aconseguint la victòria en les diverses competicions.

D’altra banda, cal mencionar que la també membre del CEA Bétera, Ana Climent, ha aconseguit la plaça per a l’elit femenina en el Duatló Classificatori de Tomelloso. Aquest es va portar a terme aquest diumenge, complint 28 anys des de la seua primera edició.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment