Unes 80 dones es donaven cita aquest matí, al voltatP1100320 de les 10.00 hores, a les instal·lacions de l’edifici de Casa nebot de Bétera (C/Estació, 5). El motiu d’aquesta congregació era celebrar, totes unides, una ‘Caminada per la Igualtat‘ amb motiu de la Setmana Sociocultural de la Dona. Totes anaven amb la samarreta rosa, identificativa de l’acte.

Organitzat per la Regidoria de la Dona i Igualtat, encapçalada per Maite Bes i Pià, en aquest esdeveniment han participat representants de diverses entitats i associacions del municipi, així com veïnes de la localitat que han volgut formar part d’aquesta marxa.
Compromeses amb la Igualtat, aquestes dones s’han fet una foto de grup a les escalinates de Casa Nebot abans de partir i, seguidament, s’han disposat a realitzar el seu trajecte pel municipi fent una altra parada a les portes de l’Ajuntament, on molt P1100347amablement es tornaven a fer una imatge grupal per a betera.com. Posteriorment, han seguit la caminada per finalitzar-la al Bar-Restaurant La Vereda amb un desdejuni natural.
Les activitats seguiran aquesta vesprada, a les 17.00 hores, en la primera planta de Casa Nebot. Allí, es portarà a terme un taller d’estampació sobre tela, impartit per Alícia Bordes. Aquest taller està organitzat per l’Associació Dones Progressistes de la Vila de Bétera.
Els actes es perllongaran fins al pròxim diumenge, 11 de març.

A continuació vos deixem més imatges d’aquesta caminada i la programació de la setmana:


 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment