El-nuevo-vallado-que-rodea-el-cuartel-de-Betera-001El partit polític de Ciutadans Bétera (C’s) ha emés un comunicat en el qual dóna a conéixer que un grup de militants ha estat veient com van avançant les obres de la tanca al voltant del recinte de la caserna militar que transcorre, d’una banda, amb la carretera que porta a Olocau, i per altra, la que condueix a Porta Coeli amb una longitud de prop de 8 km.
Segons expliquen, aconseguir que es retirara el tancat totalment obsolet, rovellat, i que representava un perill tant per a la fauna com per als transeünts, no ha estat tasca fàcil. Així, en la nota manifesten que “Celebrem l’èxit aconseguit amb només el nostre esforç, l’obstinació de la nostra regidora Eva Martínez Cano, i la bona predisposició dels comandaments militars de l’aquarterament”. En aquest sentit mencionen que van aplanar el camí la intercessió dels diputats de Ciutadans a les Corts Generals Toni Cantó i Vicente Ten.
El-nuevo-vallado-que-rodea-el-cuartel-de-Betera-000D’altra banda C’s indica en el mateix comunicat que “alhora, s’ha aconseguit que la nova tanca es reculara diversos metres, obtenint amb això una ampliació del carril en alguns llocs, de més de 8 m d’ample, apte per passejar, anar amb bicicleta i / o cavall sense que la carretera circumdant siga un greu risc”.
“Hem obtingut de la Diputació la promesa formal de construir un carril totalment condicionat a realitzar en el 2019. Aquesta vegada sí, amb l’ajuda de la diputada de Ciutadans Mamen Peris i de l’alcaldessa de Bétera Cristina Alemany”.
Així, Ciutadans Bétera es mostra molt satisfet amb aquest èxit, que “beneficia tota la comarca del Camp de Túria, facilita als valencians en general els passejos cap a la Serra Calderona i significa una plusvàlua especialment per a Serra, Nàquera i Bétera”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment