carnival-685048_960_720L’artista faller Enrique García de Benaguasil va estar contractat per la Falla Plaça Major de Llíria, la Falla Colom d’Or de Paterna, la Unió de Riba-roja de Túria i la Falla Josep Antoni Puríssima i Major de l’Eliana per a realitzar els seus respectius monuments. Ara, aquestes quatre comissions falleres s’han quedat sense monument a un pas de que arriben les Festes Josefines.

Al parèixer, l’artista amb el qual havien contractat la seua falla es troba en parador desconegut, sense haver realitzat les obres que haurien de lluir els quatre dies de festivitat.
Alguna d’aquestes comissions van apropar-se al taller ubicat a la Pobla de Vallbona, com que no contestava aquest a les cridades telefòniques. Segons declaren, allí es trobaven el germà i el fill, els quals van dir que l’artista s’havia anat i tampoc sabien a on. Davant l’ocorregut, ambdós es van oferir a acabar en la mesura de les seues possibilitats les diverses Falles. A més, el Gremi d’Artistes Fallers també ha brindat la seua ajuda en alguns casos, així com altres districtes fallers.
No obstant això, aquestes agrupacions es veuen afectades per distints motius, donat que ja li havien desemborsat un alt percentatge del pressupost dels ninots. Algunes comissions no podran concursar com toca en la seua categoria. De tota manera, totes faran el que puguen i esperaran, la gran majoria, fins al dia 15 de març per veure les mesures judicials que han de portar a terme.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment