escape_room_2018-03-28_-_cartelwebEl pròxim 28 de març, la localitat de Bétera acollirà una activitat que està de moda i que en algunes sèries de televisió nord-americanes també hi ha aparegut com una alternativa d’oci en grup o en família. Parlem de l’Escape Room.

Aquest és un joc d’aventura físic i mental que consisteix a reunir a un grup de jugadors que són tancats en una habitació. Dins d’aquesta sala, els participants del grup hauran de solucionar enigmes i trencaclosques de qualsevol tipus per a anar desenllaçant la història i aconseguir “escapar” abans que finalitze el temps determinat per l’organitzador del joc.

La jornada se celebrarà a l’Aula de la Residència de Casa Nebot (C/Estació, 5), en horari de 17.30 a 20.00 hores. Per poder participar deuran agrupar-se 2 persones mínim i 8 màxim. En aquest sentit, l’aforament és limitat pel tema del temps.

Les persones que formen part d’aquest escape deuran tenir entre 12 i 30 anys. El preu per grup és de 10 euros.

Les inscripcions s’han de fer a l’edifici de Casa Nebot, de dilluns a divendres en horari de 09.00 a 14.00 hores i els dimecres de vesprada de 17.00 a 19.00 hores. El termini per poder inscriure’s és fins al pròxim 26 de març.

Qui desitge més informació pot cridar al telèfon 96 169 87 14 o enviar un correu electrònic a la direcció  juventud@betera.es.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment