P1100386En el Ple de març, que va tindre lloc el passat dilluns, el Partit Popular de Bétera va presentar tres mocions. Una d’aquestes mocions va ser aprovada per unanimitat.

La primera de les propostes presentades, per part d’aquesta agrupació, va ser explicada per Xisco Martínez. Aquesta anava referida al suport i la defensa de la Presó Permanent Revisable. Aquesta proposta no va ser aprovada, amb els vots en contra de Compromís, PSPV-PSOE, Asamblea Ciudadana, l’abstenció de Mas Camarena-CUBECiudadanos Bétera i el regidor del grup no adscrit i els vots a favor del PP.

D’altra banda, es va aprovar per unanimitat la moció per a afavorir la pràctica de l’esport de persones amb diversitat funcional. Aquesta iniciativa va ser detallada pel regidor Popular Manu Pérez. L’edil va manifestar els beneficis de l’esport. Tots els grups van agrair aquesta proposta i l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va donar l’enhorabona a la Junta de Portaveus per a arribar a aquest consens.
Altra de les mocions que tampoc va prosperar, perquè Asamblea Ciudadana, PSPV-PSOE i Compromís no estava d’acord en les formes en què es presentava, va ser aquella on el Partit Popular demanava donar suport a les forçes i cossos de seguretat de l’estat amb l’equilibri dels seus drets amb la resta de cossos policials, principalment salarials. Aquesta moció va ser exposada de nou per Xisco Martínez. Així, Compromís, PSPV-PSOE i Asamblea Ciudadana van votar en contra. Mas Camarena-CUBE es va abstenir i PP, C’s Bétera i el regidor del grup no adscrit van votar a favor.

A continuació vos deixem el vídeo on es repassa aquestes mocions:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment