descargaL’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) realitzarà el pròxim dilluns, 12 de març, un curs sobre la facturació electrònica i la plataforma FACE. Aquesta iniciativa va dirigida a tots els establiments associats a l’entitat, amb la finalitat de poder facturar a les entitats o organismes públics.

Persones qualificades mostraran des de com obtenir un certificat digital per signar documents, com a utilitzar un programa gratuït per facturar a organismes públics amb el format e-factura a la qual els obliguen per introduir la factura a la plataforma FACE. Doncs, aquest sistema és necessari per a facturar en Ajuntaments o entitats públiques. A més, està previst que d’ací a poc temps es vagen sumant Altres Institucions com col·legis i altres tipus d’empreses.

La jornada tindrà lloc a l’edifici de Casa Nebot (C/Estació, 5) en horari de 14.00 a 16.00 hores.

Des de l’Associació de Comerciants s’anima a tots els socis a què participen en aquesta formació. De moment, segons hem pogut saber, la resposta per part dels negocis adherits a l’entitat està sent molt bona.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins dels diversos curos que l’ACB organitza al llarg de l’any perquè tots els associats milloren els seus coneixements i puguen oferir un millor servei als veïns de la localitat i pobles del voltant.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment