taller_de_alzheimer_-_cartelBétera portarà a terme el taller d’Alzheimer durant el mes de maig. Aquesta iniciativa va destinada a realitzar diferents activitats que pretenen acompanyar i retardar el deteriorament cognitiu existent en aquelles persones grans afectades per aquesta malaltia.
Algunes de les àrees que es tractaran seran l’orientació a la realitat, la memòria, atenció, concentració i percepció, relaxació, psicomotricitat, activitats de la vida diària i musicoteràpia, entre d’altres.
El període de valoracions estarà obert fins al 6 d’abril. Aquelles persones interessades podran demanar cita prèvia a Casa Nebot on seran atesos per l’educador social i/o la psicòloga.
Aquesta iniciativa està organitzada per la Regidoria municipal de Drets Socials.
El taller es portarà a terme dimarts i dijous en horari de matins. Ell lloc escollit per desenvolupar aquesta activitat és l’edifici de Casa Nebot (C/Estació, 5). Les jornades van dirigides a un grup reduït d’unes dotze persones.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment