P1090488El torn de precs i preguntes del Ple de març de Bétera, celebrat aquest dilluns, va estar marcat per les qüestions del portaveu de Mas Camarena-CUBE, Salvador Beltrán. Aquest va preguntar pel Camí de Paterna i el Centre Cívic.

Quant al Camí de Paterna, va remarcar la “lentitud” en avançar en el projecte. En aquest sentit va demanar una data de finalització de les obres. Per la seua banda, la regidora d’Urbanisme, Neus Sánchez va explicar de manera detallada que va lent perquè cal fer una modificació estructural del Pla General per recomanació dels tècnics i arribar a una conclusió de com s’havia de fer atenent a la legalitat.

D’altra banda, Beltrán va fer referència al Centre Cívic. Així, Neus Sánchez reiterà que els terrenys disponibles figuren en un informe i en un plànol on consten les parcel·les de sòl dotacional educatiu i les d’equipament. D’aquesta manera va recordar-li que ja li va oferir l’R-7, molt prop de la plaça Verdú, en Torre en Conill, que està recepcionada. Segons va detallar, aquest terreny ja va ser rebutjat per aquest.

El portaveu de Mas Camarena-CUBE replicà “si no n’hi ha, allibere’n. Però no aspire que ho faça si fins ara no ho ha fet. Si no té solucions, ha de dimitir”. La responsable d’Urbanisme va de nou contestar-li “li vaig oferir la parcel·la R-7 i li la torne a oferir”. Finalment, l’alcaldessa va ficar punt final a les rèpliques.

Ací tenen un resum d’aquesta part de la jornada:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment