Camp de TúriaComunitat ValencianaFallesinicioNotíciesOci i Cultura

 
Demà dissabte 10 de Març serà el dia que les Falleres Majors de Bétera, Andrea Peinado i Luisa Motilla, es dirigiran a tot el poble i a totes les falleres i fallers per tal d’anunciar això que tant estan esperant, el conegut “Ja estem en Falles”.
És per això què, Betera.com, ha volgut aprofitar aquestes hores prèvies a la Crida per conéixer un poc millor a les màximes representants, i parlar amb elles del càrrec que ostenten.
Andrea Peinado va veure complit el seu somni aquell diumenge de Juny quan l’alcaldessa va telefonar-li per dir-li que s’havia convertit en la Fallera Major Infantil de Bétera.DSC07939_5184x3888
Aquesta xiqueta ens conta que és una verdadera enamorada de les falles, i que gràcies a la seua insistència als pares, va aconseguir apuntar-se a la comissió fallera del Carraixet. I enguany, ha vist complit el somni de ser Fallera Major Infantil del seu poble, i té molt clar que és un càrrec que requereix molta responsabilitat, dedicació, i amor a la festa.
A més a més, Andrea és també apassionada de la pólvora, i gràcies, en part, a açò també, va apuntar-se de fallera. És per això, que un dels missatges que vol transmetre demà a la Crida és eixe, convidar a totes i tots els xiquets a viure de prop les falles, perquè s’impregnen de la germanor, l’alegria i la màgia de la festa fallera.
 
 
La Fallera Major de Bétera, Luisa Motilla, és d’eixes persones que són falleres de bressol, ja que de ben menuda ja estava apuntada a la seua actual falla, la Gran Via de l’Est.
DSC07933_5184x3888Reconeix que l’edat li frenava un poc a l’hora de presentar la seua candidatura, però enguany va decidir-se i va tornar a presentar-se, sent ella l’escollida. Sap també la importància del càrrec, i encara que no és una figura molt arrelada al poble, es mostra orgullosa de saber que tant ella com Andrea, estan contribuint a poc a poc a fer gran eixa figura de Fallera Major del poble, igual que les Falleres Majors anteriors.
D’altra banda, Luisa recorda el paper tan important que juga la dona a la festa de les Falles, i vol transmetre-ho a totes les falleres i fallers. Com no, demà aprofitarà el seu missatge de la Crida per recalcar els valors de la unitat i la germanor, ja que afirma que junts, molem més.
Aquesta enamorada de la indumentària, espera amb moltes ganes el 15 de març, l’ofrena i l’homenatge al Xiquet de Bétera, i espera viure cada dia al màxim. També, ens conta que li guarda una especial estima al dia de l’Exaltació, i a la sorpresa que va fer-li el seu grup de ball.
Per últim, vol dirigir-se als fallers per recordar-los que aquests intensos dies de la setmana fallera no sols són festa, sinó que també hi ha actes, i que acudint a aquests li donem més força a la festa fallera i al nostre col·lectiu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment