carrera-de-árboles-y-castillosMés de quatrecents corredors està previst que participen aquest cap de setmana a la novena edició de la Cursa dels Arbres i Castells. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria, celebrant enguany la seua novena edició.

Un total de 28 equips s’han inscrit en aquest esdeveniment que obri la temporada de grans proves de running al Camp de Túria. D’aquesta manera, enguany es compta amb tres equips més que l’any passat.

La primera etapa de dissabte sortirà des Domenyo, a les 8 del matí, i finalitzarà a l’Eliana sobre les 14 hores. Aquesta arribarà a Bétera, al voltant de les 12.25 hores, direcció Sant Antoni de Benaixéver. Es tracta d’un recorregut de 8 amb 32 quilòmetres.

Els equips recorreran prop de 200 quilòmetres, dividits en 15 etapes en què es combinen trail i asfalt. Cadascuna d’aquestes etapes està dissenyada especialment per donar a conèixer el patrimoni arquitectònic i natural de la comarca, ja que amb aquest esdeveniment esportiu des de la Mancomunitat es pretén fomentar l’esport i promocionar turísticament seus 17 municipis.
etapa dissabte.

Aquesta cursa té un recorregut el qual travessa dos parcs naturals, el Parc natural de la Serra Calderona i el Parc Natural del Túria. També, com el seu nom indica, dóna a conèixer alguns dels arbres monumentals de la comarca.

Els castells constitueixen altre dels escenaris en els quals es disputa aquesta cursa, com ara el castell de Bétera.

Les etapes per dies són les següents:

  • Sábado 10 de marzo:

ETAPAS-SÁBADO-CARRERA-ARBOLES-Y-CASTILLOS1-1024x417

  • Sábado 11 de marzo:

ETAPAS-SÁBADO-CARRERA-ARBOLES-Y-CASTILLOS2-2-1024x446
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment