P1100386En el passat ple ordinari, celebrat el 5 de març, el Partit Popular de Bétera va formular diverses qüestions en el torn de precs i preguntes.

Ayo Martínez va preguntar si hi havia algun estudi de valoració referit a la repercussió de la presència de Bétera a FITUR o si és sabia l’álcanç a nivell turístic que aquesta actuació tenia. En aquest sentit, l’edil de Turisme, Joano Baudés, va explicar que enguany ha sigut una visita molt positiva, sumant més punts de cara a la declaració com a Festa d’Interés Turístic Nacional.

Així mateix va preguntar sobre la situació actual dels estatuts de la Immediata. Baudés va declarar que hi ha hagut una reunió informal dels 12 pobles on s’han catalogat les trinxeres de l’època de la Guerra Civil i que s’estan buscant patrocinadors.

Per la seua banda, Germán Cotanda va manifestar la demanda dels veïns de la zona de l’Albereda i de l’àrea próxima a la carretera de Nàquera i Sant Antoni perquè es col·loquen pasos de vianants elevats, perque alguns vehicles passen a molta velocitat per eixa zona pròxima a restaurants i el Centre de Salut, entre d’altres. Joano Baudés, com a responsable també de Mobilitat i Trànsit, va indicar que han demanat el projecte de Diputació, on almenys, n’hi ha cinc previstos.

Finuca Roig també va preguntar per les millores en parcs infantils. La regidora municipal de Parcs i Jardins, Cristina Ballesteros va detallar les inversions previstes en Joan Martorell, Romeral, Vall de Flors i Mas Camarena, per a afegir que si calia invertir en la Barraca, es traurien els diners d’una altra partida.

A més, Manu Pérez va voler exposar algunes qüestions referent a la piscina coberta com la falta de mobiliari, el sostre o la temperatura. Neus Sánchez, regidora de Manteniment d’Edificis i Instal·lacions Públiques va manifestar que fa un parell de mesos, una placa del sostre de la piscina va caure a conseqüència de fortes ràfegues de vent, i davant el possible risc, s’havia decidit tancar-la.

Aquest també va transmetre la inquietud d’alguns llauradors de cara a la construcció de la Ronda Nord, pel risc que puga tallar-los l’aigua de reg. Cristina Ballesteros, com encarregada de l’àrea d’Agricultura i Aigua, va explicar que durant la visita del diputat de Carreteres, Pablo Seguí, amb motiu de la Ronda Nord, li va traslladar esta preocupació dels agricultors, i Seguí li assegurà que els serveis tècnics tenien controlada eixa qüestió.

La web de l’Ajuntament també va ser una de les seues preguntes. Fernando Cantarino, va mencionar que si la nova llei ho permet, tornaran a publicar-se totes les informacions dels regidors com fins ara.

Finalment, Manu Pérez va parlar sobre la contractació d’un grup de Paterna lligat al PSPV per a la Setmana de la Dona. La regidora de la Dona i Igualtat, Maite Bes, va deixar ben clar que la informació amb què comptava el regidor popular no era correcta, ja que el grup en qüestió són 30 joves del munipici de nacionalitat russa. A més, són amateurs i se’ls vol donar una oportunitat.

A continuació deixem un vídeo resum sobre aquests precs i preguntes:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment