WhatsApp Image 2018-03-08 at 22.53.29Ahir dijous, 8 de març, Bétera va celebrar el Dia Internacional de la Dona amb diverses activitats. El dia començava amb una excursió a Sogorb al voltant de les 09.00 hores. Posteriorment, a les 12.00 hores, es va convocar a tots els veïns per a la lectura del manifest en favor de la igualtat.

Per concloure la jornada, cap a les 19.00 hores es portava a terme un espai de reunió amb un berenar-sopar en el restaurant del Poliesportiu Municipal (Josynes), on van participar un bon nombre de veïnes del municipi i representants de les diverses entitats en defensa dels drets de les dones. Durant l’acte, es va fer l’entrega dels Cinqué Premis a la Dona Treballadora Emprenedora 2017 de la localitat.

WhatsApp Image 2018-03-09 at 08.12.20Aquest premi el reben les dones que l’any passat img_10915obriren un negoci a la localitat i segueix en marxa. Les guardonades en aquesta nit especial va ser Ruth Alberola, propietària de ‘Ruth Rock Bar’, María Jesús Campos, amb una botiga de roba, Isa Serrano, de la ‘Cerveseria La Margot’, Dan Sun, propietària d’una botiga de roba, Noelia Durán, amb l’apertura d’uns espai de manicura, María Teresa Delgado, de ‘Merceria Mayte’, Ana Martínez Faulí amb el seu Saló de bellesa ‘Ananda’, María Bleda, ama d’una xurreria ambulant, Ana María Martínez, propietària d’una sastreria, i Mariam Ricart i Teresa Morelló, de la botiga ‘Menuts de Bétera. Dulce Bebé’. Cal mencionar que cinc d’aquestes dones són asociades a l’Associació de Comerciant de Bétera.

Durant la vesprada també es va fer un xicotet homenatge a Josefina Cebrián, veïna de Bétera des de fa 35 anys. Josefina té 88 anys i en fa quatre va començar a escriure.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment