WhatsApp Image 2018-03-10 at 15.59.05El passat dissabte, 10 de març, Bétera acollia als corredos de la primera jornada de la Carrera dels Arbres i Castells del Camp de Túria.

El tret de sortida tenia lloc a Domenyo, a les 08:00 hores. Des de la plaça d’aquesta localitat els corredors van recorrer els municipis de Casinos, Olocau, Gàtova, Serra, Nàquera, Bétera, Sant Antoni de Benaixéver i, finalment, l’Eliana.

Al voltant de les 11:50 hores, els participants eixien de la Plaça del 9 d’Octubre de Nàquera, camí a la nostra localitat. Posteriorment, cap a les 12:25 hores passaven pel municipi, concretament pel Castell, en la Plaça José Andreu Fresquet. Des d’allí, marxaven cap al parc del carrer Sequer de Sant Antoni de Benaixéver.

WhatsApp Image 2018-03-10 at 16.04.39Al seu pas per la població beterense, els corredors van ser rebuts per part de l’equip de govern, encapçalat per l’Alcaldessa i responsable de l’àrea d’esports Cristina Alemany i Campos. Amb ella estaven la regidora d’Urbanisme, Planificació, Manteniment d’Edificis i Instal·lacions Públiques, Neus Sánchez i Quilis; l’edil de la Dona, Igualtat i Joventut, Maite Bes i Piá; i la regidora d’Agricultura, Camins veïnals, Clavegueram i Aigua, Obres Públiques , Parcs i Jardins, Cristina Ballesteros i Margaix.

En aquesta novena edició van participar un total de 28 equips, tres més que en l’edició d’octubre. Dins d’aquest equip figuraven corredors de la Universitat Politècnica de València, de la Unitat Militar d’Emergències de Bétera, de la Universitat de València o de la societat esportiva Correcaminos. També participavenn equips de la major part de les localitats de la comarca i de clubs de la província de València.

Les estaps de la cursa estan dissenyades especialment per donar a conèixer el patrimoni arquitectònic i natural de la comarca. Doncs, amb aquest esdeveniment esportiu es pretén fomentar l’esport i promocionar turísticament els 17 municipis que formen part de la Mancomunitat del Camp de Túria. Així, els equips van recórrer prop de 200 quilòmetres, dividits en 15 etapes en què es combinen trail i asfalt.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment