WhatsApp Image 2018-03-12 at 17.05.55El Club de Natació SOS de Bétera va participar aquest passat dissabte, 10 de març, en el Campionat Autonòmic Benjamí i Aleví. Aquest esdeveniment esportiu es va portar a terme a la piscina municipal d’Aldaia.

Durant la jornada, van quedar com el tercer millor equip de la Comunitat Valenciana. A més a més, els representants del Club van recollir una gran quantitat de medalles.
D’aquesta manera, Aina Arnal i García va quedar primera en categoría Aleví Femení, Aina Arnal García va quedar primera en els 50 metres de natació amb obstacles. Així mateix, en el 18 i 20 es van classificar Irina García i García i Irene Arnal Orón. Cal mencionar que en aquesta prova van participar 42 joves. En la mateixa prova, en secció masculina, Jaime Abraham i Fuentes va obtenir el sisé lloc de 31 participants. Miguel Dasí i Molina, Josep Aloy Ricart i Pablo Cordero Salón van aconseguir el nové, desé i oncé lloc, respectivament. Gens mal, tenint en compte la quantitat de joves participants.
WhatsApp Image 2018-03-12 at 17.05.55 (1)En aquesta mateixa prova però en categoria benjamí femenina va quedar en segona posició Laura Abraham Fuentes. En huité lloc va quedar Aitana Melitón i Cañadas de 20 participants. A més, en secció masculina va quedar segon Rafael Alejandro Payá Tirapu.
Com ja vos mencionàvem al principi, les fèmines del club, en categoria Aleví, van quedar terceres en els 4×25 metres natació amb obstacles (relleus). Per la seua banda, els masculins van quedar guanyadors de la prova.
Aina Arnal García va guanyar també, en aleví, la prova 50 metres remolc de maniquí xicotet amb aletes. En aquesta mateixa competició, però de benjamí, va quedar subcampiona la també anteriorment mencionada Aitana Melitón i Cañadas i en quart lloc Laura Abraham i Fuentes. En masculí va quedar en quart lloc Rafael Alejandro Payá Tirapu i en sisé Vicent Gil Martínez.

Aina Arnal García va quedar subcampiona, en aleví, la prova 25 metres remolc de maniquí xicotet amb aletes i en cinqué lloc Irene Arnal Orón. En Benjamí es va posicionar en el tercer lloc Laura Abraham Fuentes.

Aquest, són sols algunes de les bones classificacions que van aconseguir els participants esmentats en les diverses proves, on competien amb un bon nombre de nadadors d’altres clubs.
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment