dones en marxaEl passat 7 de març es va inaugurar l’expossició ‘Dones en marxa’ a La sala d’exposicions del Castell d’Alaquàs. Es tracta de l’última iniciativa de la Diputació de València en matèria d’Igualtat.

dones en marxa dosLa inauguració d’aquesta mostra arribava amb motiu del Dia Internacional de la Dona amb la finalitat de contribuir a reflexionar sobre el paper de les dones en el sector cultural.

L’exposició es compon de 55 peces d’artistes com Sorolla i Pinazo. Però a més a més, també participavenn les obres de destacades pintores com Aurora Valero o Carmen Grau, totes elles pertanyents al patrimoni artístic de la Diputació i amb la dona com a fil conductor. Entre aquestes, es trovaba també el treball de l’artista Josefina Inglés, veïna de Bétera.

‘Dones en marxa’ reflexa la imatge de les dones al llarg dels dos últims segles per a abastar un període de forta reivindicació per la igualtat.

Qui ho desitge podrà gaudir d’aquests quadres fins al pròxim 20 de maig. Posterioment, aquesta mostra recorrerà distintis municipis valencians.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment