hands-541830_960_720En el mes de gener, la Regidoria de Joventut de Bétera posava en marxa un nou curs d’iniciació per aprendre el Llenguatge de Signes. Les classes eren impartides pels professors de FESORD (Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana).
Ara, des del mateix departament s’ha organitzat el Curs de Llenguatge de Signes nivell A1. Les classes també hi estaran impartides per l’Acadèmia FESORD. Si el curs anterior era de 25 hores, aquest serà de 60 hores.

Per poder participar en ell s’ha de tenir o ser major de 18 anys.
Aquest serà del 24 d’abril al 05 de Juliol, amb un preu de 139,20 €. Aquest s’imartirà dimarts i dijous de 17:00 a 20:00 hores en 20 sessions. Hi han cinc places disponibles.
Qui ho desitge deurà passar-se per Casa Nebot per a arreplegar la instància o bé la sol·licites per correu electrònic juventud@betera.es.

El pagament corresponent al curs será abans del 9 d’Abril.

 Els alumnes aprendran les estratègies, tècniques i coneixements de la Llengua de Signes amb l’objectiu d’afavorir la integració, inclusió i participació de les persones oients amb les persones sordes.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment