social-3064515_960_720La Mancomunitat Camp de Túria ha posat en marxa una nova campanya per fomentar el bon ús d’internet i les xarxes socials. Aquesta acció s’emmarca dins del Pla Comarcal de Drogodependències i altres Trastorns Addictius que està portant a terme la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA).

La iniciativa es desenvoluparà al llarg de tot el mes de març baix el lema ‘No te enREDes’, sent un dels dotze lemes que s’estan desenvolupant al llarg d’aquests mesos als 17 municipis que formen part de la comarca del Camp de Túria. Cal recordar que en febrer la finalitat perseguida era deixar de fumar.

Sota el lema de març, es proposa la difusió del concurs “Connectats“, organitzat per la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD), en col·laboració amb Google i BBVA. Aquest va dirigit a joves entre els 14 i els 16 anys. El termini per participar finalitza el proper 31 de març.

Els participants han de superar sis reptes relacionats amb els seus coneixements per gestionar la privacitat en les xarxes socials, configurar els dispositius de forma adequada, com abordar les relacions socials o reflexionar sobre els continguts que es comparteixen a les xarxes socials.

Es pot accedir al joc a través de la pàgina web del “Projecte Connectats” on estan publicades les bases per inscriure i concursar o mitjançant la pàgina web de la FAD i des de les pàgines oficials de FAD en les xarxes socials.

La plataforma de projecte connectats està dirigida tant a xiquets i adolescents com a pares i professors. Així, compta amb diferents espais com són la Sala de reunions, Sala de jocs, Sala familiar, Sala d’estudis, Sala de professors i Sala de contacte, destinades a cadascun dels usuaris potencials.

Amb aquest joc-concurs es pretén sensibilitzar sobre l’ús responsable de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TICS) i Internet superant un seguit de reptes relacionats amb el coneixement de l’ús adequat, responsable, constructiu i positiu de les noves tecnologies i Internet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment