130318-REUNION-IVACE-MANCOMUNITAT-890x395_cAlcaldes i regidors de la comarca Camp de Túria es van reunir aquest dimarts al matí a la seu de la Mancomunitat comarcal.

El motiu d’aquesta cita va ser el estudiar una estratègia conjunta de cara a sol·licitar les ajudes del IVACE per a la reindustrialització dels polígons industrials dels municipis que formen la comarca.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, ha destacat la importància d’unir esforços i treballar de forma coordinada entre tots els municipis per aconseguir la major quantia possible. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els polígons de la comarca siguen el més potents possible perquè són els principals generadors d’ocupació.

Les línies de subvenció de la Generalitat Valenciana per a projectes d’inversió de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis dels polígons i àrees industrials contemplen per al Camp de Túria i el Camp de Morvedre 3.575.070 € per al període 2018- 2019.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment