13951952w(EFE) El ninot de la falla infantil de la comissió Barri Beteró, titulat “L’últim velluter (l’últim seder)”, ha sigut l’elegit per votació popular per ser indultat de les flames del dia de la “Cremà” de les Falles de València del pròxim dia 19 de març.

Així ho ha anunciat aquest dimecres la Junta Central Fallera a l’Exposició del Ninot, després del recompte dels vots.

Oberta la mostra des del passat 2 de febrer al Museu de les Ciències Príncep Felip de València, la votació ha llançat un resultat final de 12.631 per a aquest grup escultòric enfront dels 8.130 del segon classificat, el de la comissió Reina-Plaça de la Pau-Sant Vicent.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment