crtell_martillopis_webEl dijous 22 de març, a la Sala d’exposicions de l’Ajuntament vell de Bétera (carrer Major, 12) s’inaugurarà el projecte expositiu Podosèmia envolvente. En aquesta obra, l’equip made in Martíllopis format per Vicent Salvador, Isabel Martí i Juan Luis Llopis materialitzen amb pintura, fotografia i instal·lació, els seus últims treballs. A més de la inauguració hi haurà una performance a càrrec d’Inés Regaña. La inauguració tindrà lloc al voltant de les 19.30 hores.

La Regidoria municipal de Cultura, amb la col·laboració del departament d’escultura de la Facultat de Belles Arts de València fomenten amb aquestes activitats el món de l’art. La finalitat és que l’art emergent tinga un punt de trobada i d’expressió.

La mostra plasma el següent: es dóna per fet que l’home camina sobre dos peus i que a més per a comunicar-nos amb el món ho fem a través de la sabata, però la sabata, com la poesia, no deixa de ser una altra invenció de l’home per a distingir-se dels altres. El seu ús, el seu desgast, la seua entropia va lligada a la nostra societat, avui de consum, i per tant a la nostra personalitat.

La sabata usada ens relata el camí recorregut amb el qual es construeixen innombrables històries que descriuen i reflecteixen idiosincràsies singulars, úniques.

En la seua condició de ready-made ens ofereix la possibilitat d’indagar en la plàstica desentenent-nos del seu significat primer i endinsant-nos més en terrenys de l’abstracció casual.

Aquest equip dedica llargues hores, en el seu estudi, a la pintura i el gravat com a mitjà d’expressió i creixement. La seua pintura abstracta tant orgànica com geomètrica és reflex de recerca de la veritat, deslligada de la mimesi però conceptualment esperançadora.

L’expossició romandrà oberta fins el dimarts 27 de març. L’horari serà de dimarts a divendres de 18.00 a 20.00 hores. També dissabte 24 de març de 18.00 a 20.00 hores i finalment diumenge 25 de març de 12.00 a 14.00 hores.

Qui desitge més informació pot enviar un correu electrònic a la següent direcció: joanlluis.llopis@gmail.com o cridar al telèfon: 633680602. A la web www.martíllopis.es també es pot trobar més detalls sobre els artistes d’aquest projecte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment