Jiu jit suEl passat 24 de febrer, Leopoldo Navarro Bes (natural de Bétera), va obtenir la primera posició en el Campionat d’Espanya de Jiu Jitsu Brasiler. Així, va aconseguir l’or en categoria Màster 2, cinturó blanc, pes mitjà-pesat.

D’aquesta manera, la localitat torna a ser mostra dels atletes que té. Doncs, cal mencionar que els esportistes del municipi estan guanyant diverses medalles i trofeus a les distintes competicions esportives a diferents disciplines (natació, duatló, ensinistrament, culturisme…)

Aquesta competició es va portar a terme a la localitat madrilenya de Guadalajara, conretament en el Palau Multiusos (Avinguda del Vado, 19).

José Carlos Carrasco López i Frank Álvarez García van lograr el segon i tercer lloc en el podium, respectivament.

Aquest esdeveniment esportiu està organitzat per l’Associació Espanyola de Jiu Jitsu Brasiler (AEJJB). Aquesta associació es crea per a la regulació d’aquesta pràctica esportiva en el territori nacional. Enguany, aquesta competició compleix nou anys des de la seua primera edició.

El jiu-jitsu Brasiler (també anomenat Brazilian jiu-jitsu o BJJ) és un art marcial, esport de combat i sistema de defensa personal de desenvolupament brasiler d’origen japonès, descendent de la Xina i l’Índia; i adaptat al Japó pels guerrers samurai. Avui dia està enfocat principalment a la lluita cos a cos a terra.

Aquest art marcial, a similitud del Jiu-Jitsu clàssic, comparteix el concepte que un individu menut i lleuger, però hàbil pot defensar-se amb èxit davant d’un oponent més gran i fort mitjançant l’ús eficaç de la tècnica. El BJJ sol ser utilitzat en l’àmbit esportiu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment