attaque 4El passat 3 i 4 de març es va celebrar a Villanueva de Gallego (Saragossa) el XXX Campionat Nacional de treball del Reial Ceppa.
En aquest, van participar cinquanta gossos inscrits que havien aconseguit superar les classificatòries en les corresponents delegacions i que aspiraven a ser seleccionats per representar Espanya en el Campionat Mundial que se celebrarà a Dinamarca i a la Universalsieger que tindrà lloc a Bèlgica.
En aquesta competició va classificar-se com Campió Nacional, Marcos Ferré de Bétera amb el seu gos Attaque von Haus Pixner, del centre Deportcan, i en la cinquena posició son pare, Vicente Ferré. Així, ambdós viatjaran amb la selecció espanyola a Dinamarca pel títol de Campió del món d’ensinistrament. Marcos va ser rebut per l’Alcaldessa del municipi i responsable de l’àrea d’Esports, Cristina Alemany, qui el va voler felicitar en primera persona.
attaqueCal mencionar que aquest jove de 28 anys porta aquesta disciplina a les venes. Doncs, son pare ha sigut 8 vegades Campió d’Espanya, membre de l’equip subcampió del món a Krefeld (Alemanya), millor rastreig en el mundial WUSV a Dinamarca, diverses vegades millor gos espanyol en diferents campionats i innombrables primers llocs en competicions nacionals. A més, és pioner de l’ensinistrament caní del nostre país i ha recollit al llarg de la seva vida esportiva un currículum inigualable. Exerceix actualment d’entrenador personal per a competidors, així com a terapeuta especialista en modificació de conducta i ensinistramentattaque 2 personalitzat. També és soci d’Honor del Reial Club del Gos de Pastor Alemany (RealCeppa), va ser el seu president durant més de set anys, en què el Club va aconseguir els majors èxits esportius de la seua història. En l’actualitat, segueix compaginant la seua passió per la competició amb la seua faceta de Jutge Internacional d’ensinistrament, en la qual ha estat seleccionat en diferents ocasions com a Jutge en diferents campionats Mundials WUSV.
D’altra banda, sa mare, Ángeles Real, va guanyar en 2016 el Campionat Nacional d’Ensinistrament del Reial Club del Gos de Pastor Alemany celebrat a la localitat de Valdemoro. Amb aquest triomf, es convertia en la dona més guardonada de la història en aquest esport, on durant dècades ha estat un esport quasi exclusió d’homes.

El mateix Vicente Ferré fa un anàlisi tècnic d’aquest campionat a la seua pàgina web.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment