Ja és 15 de març i les falles estan al carrer del nostre municipi. Les grues comencen a alçar remats i les falleres i fallers observen, il·lusionats les falles que són el reflexe de tot un any de treball i esforç. És per això, que hem volgut entrevistar al que és President de Junta Local Fallera de Bétera,Jose Asensi, perquè ens conte els detalls i curiositats de les Falles del nostre poble.

DSC07914_5184x3888P: Les Falles 2018 estan ja presents als carrers del nostre poble, Jose Maria. Tot preparat per a la setmana fallera?
R: Sí, ja ho tenim tot preparat, hem treballat molt intensament durant tot l’exercici i ara sols queda gaudir i que tot vaja com està planificat.
P: Supose que aquestes setmanes seran molt intenses de treball i preparatius. Com és la vida d’un President d’una Junta local en aquestes setmanes prèvies?
R: Un poc difícil, ja que és un no parar, i a més a més, he de compaginar-ho amb el treball. Cal atendre moltes cridades, molts compromisos…
P: La junta local està renovant-se, comptant amb noves cares entre els seus membres. Com funciona aquest organisme?
R: Cada dos anys, cada falla té la potestat de ficar en l’organisme als tres membres que ells creguen convenient. La formem un total de 16 persones.
P: Parlant ara de les màximes representants de Bétera, com és la teua relació amb elles i com les podries definir?
R: La meua relació amb elles és molt bona, són moltes hores i actes junts, i és fa una relació genial. Andrea és una xiqueta molt bona i responsable, Luisa és propera i molt bona persona, pots comptar amb ella per a el que siga.
P: Quin acte esperes amb més ganes?
R: Espere a tots amb ganes, són moltes hores de treball darrere de cada acte i espere amb il·lusió tots, que tots isquen bé, i que tot el món estiga el més content possible.
P: Fa uns dies va inaugurar-se l’exposició del ninot al nostre poble. Què impressions varen donar-te els ninots? Podrem vore bones falles plantades a Bétera aquest 2018?
R: Si la veritat que tots els ninots estan molt bé, ben acabats, tan grans con infantils, jo crec que hi haurà bon nivell en les falles de Bétera.
P: Quin penses que és el major problema gran amb el qual conten els fallers i falleres del poble?
R: Pense que no hi ha un gran problema per als fallers. Inclús, la relació amb els veïns és bona i normalment no hi ha queixes.
P: Algun missatge que vulgues llançar?
R: Que gaudisquen totes i tots de les falles, que hem treballat de valent durant un any sencer per a la setmana gran, i que visquen a peu de carrer tots els actes, tant veïns com fallers.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment