Ja és 15 de març i les falles estan al carrer del nostre municipi. Les grues comencen a alçar remats i les falleres i fallers observen, il·lusionats les falles que són el reflexe de tot un any de treball i esforç. És per això, que hem volgut entrevistar al que és President de Junta Local Fallera de Bétera,Jose Asensi, perquè ens conte els detalls i curiositats de les Falles del nostre poble.

DSC07914_5184x3888P: Les Falles 2018 estan ja presents als carrers del nostre poble, Jose Maria. Tot preparat per a la setmana fallera?
R: Sí, ja ho tenim tot preparat, hem treballat molt intensament durant tot l’exercici i ara sols queda gaudir i que tot vaja com està planificat.
P: Supose que aquestes setmanes seran molt intenses de treball i preparatius. Com és la vida d’un President d’una Junta local en aquestes setmanes prèvies?
R: Un poc difícil, ja que és un no parar, i a més a més, he de compaginar-ho amb el treball. Cal atendre moltes cridades, molts compromisos…
P: La junta local està renovant-se, comptant amb noves cares entre els seus membres. Com funciona aquest organisme?
R: Cada dos anys, cada falla té la potestat de ficar en l’organisme als tres membres que ells creguen convenient. La formem un total de 16 persones.
P: Parlant ara de les màximes representants de Bétera, com és la teua relació amb elles i com les podries definir?
R: La meua relació amb elles és molt bona, són moltes hores i actes junts, i és fa una relació genial. Andrea és una xiqueta molt bona i responsable, Luisa és propera i molt bona persona, pots comptar amb ella per a el que siga.
P: Quin acte esperes amb més ganes?
R: Espere a tots amb ganes, són moltes hores de treball darrere de cada acte i espere amb il·lusió tots, que tots isquen bé, i que tot el món estiga el més content possible.
P: Fa uns dies va inaugurar-se l’exposició del ninot al nostre poble. Què impressions varen donar-te els ninots? Podrem vore bones falles plantades a Bétera aquest 2018?
R: Si la veritat que tots els ninots estan molt bé, ben acabats, tan grans con infantils, jo crec que hi haurà bon nivell en les falles de Bétera.
P: Quin penses que és el major problema gran amb el qual conten els fallers i falleres del poble?
R: Pense que no hi ha un gran problema per als fallers. Inclús, la relació amb els veïns és bona i normalment no hi ha queixes.
P: Algun missatge que vulgues llançar?
R: Que gaudisquen totes i tots de les falles, que hem treballat de valent durant un any sencer per a la setmana gran, i que visquen a peu de carrer tots els actes, tant veïns com fallers.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment