Al voltant de les cinc de la vesprada, d’una manera puntual, les diverses DSC08524_5184x3888comissions falleres de Bétera es congregaven a la Glorieta per marxar cap a l’edifici de la Casa de Cultura. Allí, la corporació municipal i les Falleres Majors de Bétera, Luisa Motilla i Andrea Peinado, acompanyades del president de la Junta Local Fallera, José María Asensi, els esperaven per procedir a la tradicional entrega de premis als monuments de cada Falla.

DSC08590_5184x3888La regidora municipal de Festes i Cultura, Raquel Puig, ha sigut l’encarregada de donar a conèixer el veredicte. A votació popular, el ninot infantil indultat de les flames serà el de la Falla Gran Via del Sur. El jurat també ha decidit que el ninot indultat infantil siga el d’aquesta mateixa comissió. D’altra banda, en el torn de l’inginy i gràcia el Sur tornava a ser l’elegit. Darrere d’aquestes mencions especials arribava el moment per saber els premis per aDSC08641_5184x3888 cada monument infantil. El cinqué premi era per a l’Albereda, el quart per al Carraixet, el tercer per a Gran Via de l’Est, el segon per a la Barraca i el primer de nou per a Gran Via del Sur.

Posteriorment, era el moment per saber la valoració dels monuments grans. Així, a valoració popular el ninot indultat gran serà el de la Falla Gran Via de l’Est. El ninot indultat gran, a valoració del jurat, serà el de la Falla l’Albereda. La menció de l’enginy i gràcia ha tornat a recaure en la Falla Gran Via del Sur. Quant als premis, la Falla la Barraca ha obtingut el cinqué premi, el Carraixet el DSC08640_5184x3888quart, el tercer l’Albereda, el segon l’Est i el primer el Sur.

D’aquesta manera, la comissió de la Gran Via del Sur ha sigut la més guardonada de la jornada. Grans i menuts mostraven la seua alegria i il·lussió entre crits, cants i aplaudiments. També es podia veure una emocionada Albereda que no podia contenir les llàgrimes d’alegria en assabentar-se dels seus resultats en el monument gran.

Per concloure l’acte, l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, oferia unes paraules a tots els presents. En finalitzar, cada Falla ha desfilat en cercavila cap al seu casal, a ritme de xaranga.

Ací tenim algunes imatges de la jornada. Pròximament vos oferirem una fotogaleria completa:


 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment