P1110598

Bétera ha celebrat aquesta vesprada un dels actes més importants i solemnes de tota la setmana fallera: l’Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats.Les cinc comissions han desfilat i deixat les seues flors amb tot l’afecte i devoció,a les portes de l’esglesia dels Desemparats, tal com marca la tradició.

Els components de les cinc falles del municipi han anat desfilant acompanyats per la música de la xaranga de cada agrupació i sent presentades una per una. P1110630En primer lloc, ha entrat a l’Avinguda de la Constitució la comissió infantil de la Falla Gran Via del Sur, seguida de la seua comissió gran. Cada grup el tancava els màxims representants de la seua

P1110684

comitiva. La Falla La Barraca ha sigut la segona en desfilar. Després li ha seguit la Falla l’Albereda i la Falla Carraixet, sent l’última en entrar a l’avinguda la Falla Gran Via de P1110978l’Est.

Com cada any, els més menutshan sigut els que més somriures han despertat entre els veïns que s’acostet cap a lloc. A més, les Falleres Majors de cada Falla reben els majors aplaudiments.

Les Falleres Majors de Bétera, Luisa Motilla i Andrea Peinado, han tancat la

desfilada acompanyades pel president i la vicepresidenta de la Junta Local Fallera, José María Asensi i Amparo Ferrera, respectivament. En arribar a les portes de l’esglesisa, totes les màximes representats han entrant dins del temple. En eixir, com cada any, l’himne de la Comunitat Valenciana ha tancat l’acte més important de les Falles amb un posterior xicotet castell de focs artificials.

Les imatges seran ampliades en una pròxima fotogaleria amb els moments més destacats de la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment