ofrena xiquet de betera 1 okArriba un dels dies més esperats i a la vegada emotius i trists de les Falles 2018 de Bétera. Es tracta de l’últim dia de les festes josefines, un dia on es celebra Sant Josep i el Dia del Pare.

A les 10.20 hores es porta a terme la concentració de les comissions falleres a l’Església de la Puríssima per realitzar “L’Ofrena a Sant Josep”; en acabar, es procedeix la cercavila pels carrers del poble.

A les 12.00 hores es realitza la “Missa en honor a Sant Josep”, a l’Església dels Desemparats, com marca la tradició.

Des de les 13:30hores és el moment per a les “Mascletades” de les falles del municipi per ordre de Premi del monument major.

13:30 h: 5é premi, La Barraca. .

13:45 h: 4t premi, Carraixet

14:00 h: 3er premi, L’Albereda.

14:15 h: 2n premi, Gran Via de l’Est.

14:30 h: 1er premi, Gran Via del Sur.

A les 17.00 hores té lloc la també ja tradicional concentració de les comissions a la Glorieta per fer l’Ofrena al Xiquet de Bétera, i “Cantà” al parc Xiquet de Bétera. En acabar, acomiadament de totes les comissions falleres a la Glorieta amb la tradicional disparada de traques.

A les 22.00 hores arriba la “Cremà dels Monuments Infantils”. Les Falleres Majors de la localitat faran acte de presència en la cremà del monument infantil guardonat amb el primer premi (Falla Gran Via del Sur).

A partir de les 23:30 hores, “Cremà dels Monuments Majors”. Les Falleres Majors de Bétera faran acte de presència en la cremà dels monuments de totes les comissions.

L’ordre de cremà establert serà el següent:

23:30 h: 5é i 4t premi (La Barraca i Carraixet).

00:15 h: 3er i 2n premi (L’albereda i Falla de l’Est).

01:00 h: 1er premi (Gran Via del Sur).

Si encara no hi haveu pogut veure els munuments, encara esteu a temps fins l’hora de la Cremà. Ací vos deixem un vídeo on es pot contemplar cada monument de cada comissió fallera de la població.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment