13968705w(EFE) L’incendi que es va declarar instants abans de les 13 hores aquest dilluns, 19 de març, a Quart de Poblet i que va afectar el Parc Natural del Túria ha estat controlat, segons han informat els serveis d’Emergències de la Generalitat.

Després de la intervenció de diversos mitjans aeris, a la zona continuaven treballant ahir a la vesprada-nit cinc vehicles del Consorci Provincial de Bombers, dues unitats de brigades forestals autonòmiques, dues autobombes i quatre brigades de la Diputació.

A causa de l’afecció a terrenys del parc natural, l’incendi havia estat qualificat de nivell 1 per la seua gravetat potencial, tot i que finalment estava controlat en poques hores.

Aquest nivell de gravetat potencial s’aplica als incendis que, en la seua evolució més desfavorable, podrien fer necessària la posada en pràctica de mesures per a la protecció de persones alienes al dispositiu d’extinció o aquells en què el dany forestal esperable siga considerable.

D’altra banda, cal mencionar també que els serveis d’Emergències de la Generalitat i el Consorci de Bombers de Castelló donava aquest dilluns per estabilitzat l’incendi que afecta des de la vesprada del diumenge, 18 de març, a una zona forestal a la localitat castellonenca de Montán i que ha calcinat unes 35 hectàrees.

Des de primera hora del matí del dilluns s’incorporaven a les tasques d’extinció tres mitjans aeris, que en poques hores aconseguien estabilitzar les flames. Durant la nit estaven a la zona sis unitats de bombers forestals de la Generalitat i sis autobombes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment