Polígono-de-Riba-rojaAquest dijous, a les 11.00 hores, el Castell de Riba-roja de Túria acollirà una jornada per a empresaris de les àrees industrials i/o polígons. En aquesta cita es tractarà el projecte de la nova Llei d’Àrees Industrials.
Aquest acte és de vital interés per a aquelles empreses que estiguen ubicades a un polígon industrial dels diversos municipis i li puga afectar l’esmentada llei.
Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria, amb la col·laboració de FEPEVAL i l’Ajuntament de Riba-roja, sota el nom
‘Els Parcs Empresarials davant els reptes de la Nova Llei d’Àrees Industrials’.
L’alcalde del municipi que acull aquesta jornada serà l’encarregat d’inaugurar l’acte, és a dir, Robert Raga.
El programa previst serà el següent:

  • 11.10 hores Projecte de Llei d’Àrees Industrials. Blanca Marín, Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana.
  • 11.50 hores Reptes davant la nova Llei de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana. Diego Romà, gerent de FEPEVAL.
  • 12.30 hores Taula rodona: Situació actual i futur de les Àrees Industrials a Camp de Túria. Modera: José Àngel Hernández, regidor d’Hisenda, Sostenibilitat i Medi Ambient, Polígons Industrials, Patrimoni i Hisenda de Riba-roja de Túria. Intervenen: – Benjamín Martínez, Gerent de IMEDES – Antonio Molina, Director de Seguretat de FEPEVAL. Plans de Seguretat Integral. – Carlos Peinado, Gerent de ASOCREVA – Rafael Ibáñez, Gerent de l’Associació Empresarial RIBA-3 – Francesc Camps Bailach, president de l’Associació Empresarial de Montcada, Nàquera i Alfara del Patriarca, AEMON
  • 13: 55 hores Cloenda de la jornada. A càrrec de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Dolores Celda.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment