28616547_1436773713100908_2725819002681687689_oL’inici del VI Campus de Pasqua que organitza el CB Bétera ja està ací. Els propers 3, 4, 5 i 6 d’abril el Poliesportiu Municipal vibrarà amb el bàsquet. Sobre aquesta disciplina esportiva giraran les vacances escolars dels més menuts.

Aquest esdeveniment busca apropar una nova experiència a tots aquelles xiquetes i xiquets que vulguen provar un esport diferent.

A la vegada, pretén millorar la tècnica individual d’aquells que ja el practiquen. No obstant això, no tot serà bàsquet. Deixant de banda les dues sessions diàries en pista, també hi haurà tallers per als més petits, multiesport, concursos de tir i habilitats … I moltes sorpreses més.

En definitiva, es brindarà tot el que estiga a les mans de l’escola perquè s’ho passen genial. El Campus està dirigit per a aquells nascuts entre 2013 i 2004.

El preu és de 50 euros, però hi ha importants descomptes a tenir en compte. Doncs, qui porte a un amic no soci, ambdós tindran el 25% de descompte. A més, si s’apunten dos germans, la rebaixa és d’un 10%, mentre que si ho fan tres, s’amplia fins al 15%.

Per a més informació, les oficines del Poliesportiu estan obertes els dimarts i dijous en horari de 18.30 a 20 hores. Qui ho desitge, també es podrà posar en contacte a través de correu electrònic i enviar un missatge a cbbeteraescuela@hotmail.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment