13981777w(EFE) La Guàrdia Civil ha detingut un home de 44 anys que suposadament va robar en una entitat bancària de Bétera i que, després d’advertir la presència dels agents, s’havia atrinxerat en un domicili d’Olocau.

Segons ha informat la Comandància Provincial en un comunicat, el detingut és espanyol i ha estat acusat dels delictes de robatori amb violència i intimidació, ja que se’l considera responsable de l’assalt a una entitat bancària el passat dia 8 de març.

En aquest robatori, suposadament, el detingut va mostrar a la caixera un manuscrit reclamant-li diners sota amenaça de mort, si bé moments després l’individu va decidir marxés sense els diners.

La Guàrdia Civil va aconseguir identificar el sospitós i es va establir un dispositiu de recerca. Dies després, el lloc de Bétera va rebre diversos avisos telefònics per part de veïns de la localitat, que alertaven de la presència d’un home ebri que portava un ganivet de muntanya i una pistola amb la qual va amenaçar els residents.

Hores després es va aconseguir identificar des d’un mirador a una persona que reunia les mateixes característiques físiques que les indicades pels denunciants, per la qual cosa es va avisar a altres agents que van aconseguir arribar a les proximitats on es trobava aquesta persona.

En advertir la presència dels agents els va amenaçar exhibint una navalla i fent gestos com si portés una pistola, per immediatament introduir-se en un habitatge.

La caseta va ser envoltada pels guàrdies civils, i després veure embolicat en aquesta situació, l’individu va efectuar diversos trets amb una escopeta que guardava a l’interior de l’habitatge i va amenaçar els agents amb disparar en contra seu.

Després d’una negociació amb l’autor dels fets, la Guàrdia Civil va aconseguir que desistís de la seva actitud agressiva i que sortís per lliurar-se.

En el registre de l’habitatge es van trobar diverses armes blanques i armes de foc, a més d’un arc amb fletxes de punta metàl·lica i un xerrac.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment