Screenshot-2018-3-22 INTECOMSOLUTIONS(1)L’Associació de Comerciants de Bétera, pensant sempre en els establiments que són membres d’aquesta entitat, ha iniciat un nou projecte amb la finalitat d’oferir una nova millora tecnològica necessària per fer un pas endavant en el comerç 2.0.

Així, l’ACB brinda ara l’oportunitat a tots els associats de què tinguen un portal web propi i individual on donar a conéixer les seues especialitats, serveis, dades de contacte, novetats, etc. A més, hi ha un formulari on l’usuari final o client es pot ficar en contacte amb el comerç en qüestió.

Sota el domini comerciobetera.es i davant el nom de cada empresa, aquesta nova proposta es presta de manera gratuïta, tant a aquells associats que tinguen ja la seua pàgina web pròpia com als que no disposen. Aquesta actuació afavoreix la presència online i incrementa la visibilitat de cada empresa, una fita molt important en els temps que corren. Doncs, avui en dia hi ha un lema que diu que “si no estàs en el món de la Comunicació Digital, no existeixes”.

A més a més, el comerç que ho desitge també tindrà un correu personalitzat amb el nom del seu negoci en lloc d’un genèric de Google, Hotmail o qualsevol tercer. “D’aquesta manera, es podrà treballar amb molta més efectivitat amb el posicionament i la presència web dels comerços i serveis associats del nostre poble i obrir-los una finestra a la resta del món per tal de fer del nostre comerç de proximitat un centre comercial a cel obert”, comenta David Carrasco, president de l’Associació de Comerciants de Bétera.

Tres socis han participat en una “prova pilot”. Baix aquesta tasca  es va a treballar, des de ja, per a seguir adaptant a la resta dels 130 comerços associats perquè en poc de temps estiguen tots digitalitzats. Els negocis que han participat en l’esmentada prova pilot són IntecomSolutions, Ges Seguros Bétera i CSC comunicación. A aquests se’ls pot trobar per: http://www.intecomsolutions.comerciobetera.es, http://www.gesseguros.comerciobetera.es i http://csccomunicacion.comerciobetera.es/

L’establiment que desitge sumar-se al comerç 2.0 i fer un salt adequat en la Comunicació Digital tan sols deurà ficar-se en contacte i comunicar-ho a través del correu info@acbetera.com o comunicacion@acbetera.com.

Ací teniu una mostra d’aquestes webs:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment