fons-inici-museu-joan-fusterL’Ateneu, espai cívic i cultural de Bétera, ha organitzat una excursió a Sueca per a realitzar una visita a la Casa-Museu Joan Fuster. Aquesta iniciativa tindrà lloc el pròxim diumenge 15 d’abril. Qui desitge conéixer aquest espai emblemàtic haurà d’inscriure’s de manera anticipada, abans del 30 de març. El preu és de 35 euros per a socis i de 40 per a no socis. A més, el preu per a xiquets socis és de 25 euros i de 30 euros per a no socis.
El pagament i la reserva es podrà fer a les instal·lacions de l’Ateneu (plaça del mercat, 5) o per transferència al següent compte bancari: CC:ES07 3058 2323 7628 1084 1217. Destinatari: Ateneu de Bétera Concepte: Visita Museu Joan Fuster.
cartell SuecaPer a més informació es pot enviar un correu a ateneubetera@gmail.com.
L’eixida cap a Sueca serà a les 09.00 hores des de l’Albereda del municipi. Una vegada allí, es realitzarà una visita guiada al museu esmentat i una ruta del modernisme a Sueca. Posteriorment, hi haurà un dinar al restaurant RiRa. Seguidament es portarà a terme la contemplació dels arrossars des de la Muntanyeta dels Sants i es visitarà la reserva natural dels Ullals de Na Molins.
La zona expositiva del Museu ocupa la planta baixa de la Casa Joan Fuster, al número 10 del carrer de Sant Josep, de Sueca, la capital de la Ribera Baixa. És el lloc on va transcórrer la major part de la vida de l’escriptor —havia nascut al número 30 del carrer de la Punta— des dels vuit anys fins a la mort.
Algunes dependències foren eliminades en una reforma posterior, per formar el gran claustre compartit amb l’anomenada Casa Pasqual Fos. Els dos edificis contigus, de primeries del segle XX, són obra de l’arquitecte suecà Bonaventura Ferrando Castells (1881-1951).

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment