cartel-empoderamiento (5)Aquest dissabte es complirà un mes des que l’Associació Pro Casa de la Dona de Bétera iniciara els seus Tallers d’Empoderament i Orientació Laboral. Aquest 24 de març continuaran les jornades, en aquest cas per parlar de les Noves Tecnologies. Aquest tema tornarà també a ser protagonista el pròxim 7 d’abril.
Cal recordar que els tallers es realitzen tots els dissabtes (excepte el 31 de març) de 10.00 a 13.00 hores, finalitzant el pròxim 28 d’abril. El lloc on es porten a terme és l’edifici de Casa nebot (C/Estació, 5).
En aquesta ocasió, Víctor (informàtic) serà l’encarregat d’impartir el taller.
Potser no estem en el millor moment de la història per buscar feina, ja que els efectes de la crisi econòmica encara es deixen notar en el mercat de l’ocupació i les dades de l’atur segueixen reflectint-se en nombres de dues xifres en moltes parts del nostre país. Sense això, la veritat és que mai com ara havíem tingut al nostre abast tantes eines per buscar (i trobar) un lloc de treball. Internet i les noves tecnologies ens brinden una sèrie d’instruments que poden fer-nos més fàcil la tasca d’aconseguir una feina. Durant les dues jornades es donaran a conéixer algunes ferramentes imprescindibles per poder trobar una ocupació laboral a mida de cadascú.
L’objectiu principal d’aquestes classes és iniciar el treball d’actituds i posicionaments que propicien el desenvolupament de l’autoestima i l’exercici del lideratge que totes les persones tenen en potència.
Es vol posar en relleu les habilitats que totes les persones posseeixen i que poden utilitzar per millorar les seues relacions personals i professionals, la forma en què ens enfrontem a la situació d’atur o de precarietat laboral i la manera d’enfrontar-nos als problemes quotidians.
Amb aquesta iniciativa es busca fer conscients els diàlegs interns que ens fan mal. Per a tal efecte, es farà de forma dinàmica i propera, sense discursos acadèmics.
En general, s’utilitza fonamentalment l’exposició (magistral i / o recolzada en PowerPoint) i la reflexió personal com a eines de treball.
En finalitzar cada jornada s’ofereix un aperitiu i s’intercanvien opinions entre les participants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment