flamencoAquest cap de setmana, Bétera acollirà un bon nombre d’activitats dirigides a diversos públics. D’aquesta manera, els amants del flamenc tindran una cita aquest dissate, 24 de març, a l’Auditori de la Casa de Cultura.

Al voltant de les 18.00 hores, donarà el seu tret d’eixida un espectacle de flamenc en viu, a càrrec de tres balladors (Esther Garcés, Manuela Morales i Daniel Navarro), tres cantadors (Jony Amador, Juan Carlos Mendoza i Javier Calderón ‘El Tete’), dos guitarristes (José Antonio de Torres i Juan del Pilar) i també un percussionista (Manuel Quintero).

El flamenc és un estil de dansa propi d’Andalusia i conreat també en zones d’Extremadura i la Regió de Múrcia. Les seues principals facetes són el cant, el toc i el ball, comptant també amb les seues pròpies tradicions i normes. Tal com el coneixem avui dia data del segle XVIII, i hi ha controvèrsia sobre el seu origen, ja que encara que hi ha diferents opinions i vessants, cap d’elles ha pogut ser comprovada de forma històrica.

El preu de cada entrada és de 10 euros, amb un aforament limitat.

Qui desitge comprar la seua entrada de manera anticipada, deurà dirigir-se a la Cafetería La Era (C/ Dctor. Vázquez Mella, 26). Qui compre el ticket en taquilla, deurà estar una hora abans.

Per a més informació, s’ha habilitat el següent telèfon: 635 042 425.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment