Víctor Cerdà saluda a Iván Doñate en Bétera

Víctor Cerdà saluda a Iván Doñate en Bétera

La passada nit de dissabte, quasi a la matinada del diumenge, érem coneixedors d’una trista notícia a través de les xarxes socials. La Falla de la Barraca publicava al seu Facebook la mort d’un apassionat de les Falles i, en especial, d’aquesta comissió amb la qual va gaudir de les festes josefines durant molts anys. Es tracta d’Ivan Doñate. Aquest jove de 19 anys patia una malaltia catalogada com rara, coneguda com a distròfia muscular. Va deixar de caminar amb 8 anys i des d’aquell moment vivia assegut en la seua cadira de rodes. Però Ivan era una persona lluitadora i molt participativa, sempre implicada a les festes i actes de Bétera. Doncs, inclús assistia als plens de l’Ajuntament per estar assabentat del que ocorria al seu poble. En l’any 2014 el vam poder veure també rebent amb emoció al brigadista d’Imelsa, Víctor Cerdà, i a altres corredors durant el recorregut del ‘Camí solidari’, projecte pel qual Cerdà va ser premiat per l’ara Reina Letizia Ortiz.

Per aquest motiu, els veïns de Bétera sempre tindran a aquest jove en un lloc del seu cor. A més, aquest diumenge no serà el mateix sense ell, en un dia on es sol celebrar el tradicional Dia de ‘L’apuntà’. De segur que Ivan seguirà lluint amb orgull i estima el seu mocador i polar roig, des del cel.

 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment