baby-499976_960_720Bétera acollirà un curs de Primers Auxilis en bebés i xiquets xicotets durant el mes d’abril. Aquesta formació està organitzada per la Regidoria de la Dona i Igualtat amb la finalitat de brindar coneixements sobre com actuar si li puja la febra o tenen un accident domèstic els més menuts de la casa. Doncs, des de la seua joguina fins als mobles i objectes de la casa, així com qualsevol element de la llar pot esdevenir un risc per a ells. Saber com prevenir moltes d’aquestes situacions ajuden a sentir-se més tranquil i segur.

Aquest curs gratuït es portarà a terme els dies 10, 12, 17, 19 i 20 d’abril, en horari de 18.00 a 20.00 hores. L’aforament és limitat. Per tant, qui desitge participar deurà acudir a les instal·lacions de Casa Nebot (C/Estació, 5) i omplir la seua sol·licitud. El termini per inscriure’s finalitza el pròxim 6 d’abril.
Durant el curs hi haurà simulacions i entrenament en la modalitat presencial, tot explicat d’una manera molt senzilla. També hi haurà una seqüència d’actuació, així com s’oferiran nocions sobre el Suport Vital Bàsic: Algoritme Universal (adequació per a bebés i xiquets/xiquetes), la posició Lateral de Seguretat i l’exploració secundària.

Les classes s’impartiran en l’aula xicoteta de l’esmentat edifici de Casa Nebot.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment