waters-3163591_960_720La Regidoria municipal de Cultura ha preparat, per a les vacances de Pasqua, diversos tallers gratuïts per als menuts de Bétera. Aquesta iniciativa va dirigida a xiquetes i xiquets d’infantil, primària fins a ESO.

Les activitats es portaran a terme de 3 al 6 d’abril. Per a poder participar en qualsevol dels tallers cal enviar un correu electrònic a programacioncultural@betera.es fins indicant nom i cognoms del xiquet o xiqueta i la seua edat. Els correus rebuts després del 2 d’abril a les 13.00 hores no seran admesos, ja que aquest és el termini màxim per poder inscriure’s.
Aquest és el programa previst:
-Dimarts 3, Taller Pinta el teu mocador de Pasqua. Infantil i Primària. Hi ha un nombre màxim de 25 places.
-Dimecres 4, Taller construeix la teua milotxa de Pasqua. Infantil, Primària a ESO. Hi ha un nombre màxim de 25 places.
-Dijous 5, Taller d’animació a la lectura. Infantil i Primària. Hi ha un nombre màxim de 25 places
-Divendres 6, Taller de ball. Tots els públics. Hi ha un nombre màxim de 50 places.
Tots els tallers començaran a partir de les 18.00 hores, tenint lloc en l’edifici Casa Nebot (C/ Estació, 5).
Amb aquests tallers, els xiquets tindran l’oportunitat de dissenyar-se el seu propi mocador amb motius tradicionals d’aquestes dates i lluir-lo mentre llancen la seua milotxa, una milotxa que també pot ser construïda per ells mateixos.
D’altra banda, amb el taller d’animació a la lectura Marta Pereira crearà un espai i temps comú per al descobriment, la sorpresa i jugar amb els sentits. Amb diverses titelles, també se’ls ensenyarà temes relacionats amb la biodiversitat o curiositat sobre el món animal. Un dels altres objectius d’aquest taller serà propiciar la comunicació dels menuts amb el seu entorn més immediat (pares, família, etc.).
Finalment, amb el ball aprendran noves coreografies mentre es diverteixen, juguen entre ells i fiquen l’humor en pràctica.
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment