29496819_1664771096949136_9116943746959019286_nLa companyia de teatre de Bétera, Zorongo Teatre, també vol celebrar la Pasqua amb els més menuts. Per aquest motiu, ha organitzat un taller de Jocs Teatrals per a aquests dies. Les activitats tindran lloc del 3 al 6 d’abril i estan dirigides a xiquetes i xiquets de 6 a 12 anys.

El taller es portarà a terme a la primera planta de l’edifici de ‘l’escoleta de xiquets’, en horari de 10.00 a 13.00 hores. Les places són limitades i poden participar un nombre màxim de 15 xiquets.
Per a apuntar-se a aquest esdeveniment caldrà ficar-se en contacte amb May Aloy o Merxe Leal, membres d’aquesta agrupació, a través dels següents telèfons: 601.225.900 / 635.400.338.
Una de les finalitats d’aquesta iniciativa és potenciar la imaginació i creativitat dels més menuts.
Zorongo Teatre es va crear el 9 de gener de 2012. La idea sorgeix a partir de l’evolució artística de Salvador Arroyo i Dídac Moreno. El primer, format en música i veu, es troba amb un text de Jacinto Esteban Suárez en el qual porta la cobla -gènere amb notables exigències interpretatives- a l’escenari teatral i s’il·lusiona amb aquesta fusió. El segon, un veterà actor de l’escena valenciana.
Salvador i Dídac es troben gràcies a amics comuns i decideixen llançar-se amb la producció de la magnífica biografia-musical escrita per Jacinto Esteban.
Posteriorment, aquesta formació s’assentarà a Bétera realitzant diverses propostes per als veïns del municipi. Doncs, des de fa temps compta amb el taller de teatre permanent de l’Espai d’Interpretació de l’Ateneu de la localitat. A més, durant la seua trajectòria ha aconseguit diversos guardons per les interpretacions dels seus components o per les obres interpretades.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment