Betera.com compta, des de fa unes setmanes, amb un nou servei. Amb la pretensió de què els veïns de la localitat estiguen ben informats de tot el que ocorre al seu municipi, disposem ara dels horaris de les farmàcies de guàrdia.

En aquest sentit, l’usuari que navegue per la nostra web podrà trobar a la columna lateral dreta de la pàgina principal un accés a l’esmentat servei. Una vegada entre dins d’aquest enllaç podrà trobar tot el calendari de 2018 amb el servei farmacèutic d’urgència de cada dia. Cada color correspon a una farmàcia, la relació de la qual amb el colorit concret ve especificada al final del full amb nom, direcció i telèfon.

Esperem que aquesta nova proposta siga d’utilitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment