escape_room_2018-03-28_-_cartelwebDemà dimecres, 28 de març, Bétera acollirà una activitat innovadora per a la localitat. Doncs, l’Aula de la Residència de Casa Nebot (C/Estació, 5) es convertirà en una autèntica ‘Escape Room.

La iniciativa va dirigida a persones d’entre 12 i 30 anys, amb un preu de 10 euros. La jornada està organitzada per la Regidoria municipal de Joventut.
Aquest esdeveniment està de moda, ja que en algunes sèries de televisió nord-americanes també hi ha aparegut com una alternativa d’oci en grup o en família.
Aquest és un joc d’aventura físic i mental que consisteix a reunir a un grup de jugadors que són tancats en una habitació. Dins d’aquesta sala, els participants del grup hauran de solucionar enigmes i trencaclosques de qualsevol tipus per a anar desenllaçant la història i aconseguir “escapar” abans que finalitze el temps determinat per l’organitzador del joc.
L’horari de l’Escape Room d’aquest dimecres serà de 17.30 a 20.00 hores. Per poder participar deuran agrupar-se 2 persones mínim i 8 màxim. En aquest sentit, l’aforament és limitat pel tema del temps. El termini per poder inscriure’s va finalitzar ahir dilluns, de manera que qui no hi haja arribat a temps deurà esperar-se a la pròxima edició per gaudir d’una activitat única com aquesta.
 
 

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment