escape_room_2018-03-28_-_cartelwebDemà dimecres, 28 de març, Bétera acollirà una activitat innovadora per a la localitat. Doncs, l’Aula de la Residència de Casa Nebot (C/Estació, 5) es convertirà en una autèntica ‘Escape Room.

La iniciativa va dirigida a persones d’entre 12 i 30 anys, amb un preu de 10 euros. La jornada està organitzada per la Regidoria municipal de Joventut.
Aquest esdeveniment està de moda, ja que en algunes sèries de televisió nord-americanes també hi ha aparegut com una alternativa d’oci en grup o en família.
Aquest és un joc d’aventura físic i mental que consisteix a reunir a un grup de jugadors que són tancats en una habitació. Dins d’aquesta sala, els participants del grup hauran de solucionar enigmes i trencaclosques de qualsevol tipus per a anar desenllaçant la història i aconseguir “escapar” abans que finalitze el temps determinat per l’organitzador del joc.
L’horari de l’Escape Room d’aquest dimecres serà de 17.30 a 20.00 hores. Per poder participar deuran agrupar-se 2 persones mínim i 8 màxim. En aquest sentit, l’aforament és limitat pel tema del temps. El termini per poder inscriure’s va finalitzar ahir dilluns, de manera que qui no hi haja arribat a temps deurà esperar-se a la pròxima edició per gaudir d’una activitat única com aquesta.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment