crtell_martillopis_webQui encara no hi haja tingut temps per gaudir del projecte expositiu ‘Podosèmia envolvente encara té temps fins avui dimarts a la vesprada. La mostra romandrà fins a les 20.00 hores.

La Sala d’exposicions de l’Ajuntament vell de Bétera (carrer Major, 12) acull aquesta exposició des del passat 22 de març. En aquesta obra, l’equip made in Martíllopis format per Vicent Salvador, Isabel Martí i Juan Luis Llopis materialitzen amb pintura, fotografia i instal·lació, els seus últims treballs.

La mostra plasma el següent: es dóna per fet que l’home camina sobre dos peus i que a més per a comunicar-nos amb el món ho fem a través de la sabata, però la sabata, com la poesia, no deixa de ser una altra invenció de l’home per a distingir-se dels altres. El seu ús, el seu desgast, la seua entropia va lligada a la nostra societat, avui de consum, i per tant a la nostra personalitat.

La sabata usada ens relata el camí recorregut amb el qual es construeixen innombrables històries que descriuen i reflecteixen idiosincràsies singulars, úniques.

En la seua condició de readymade ens ofereix la possibilitat d’indagar en la plàstica desentenent-nos del seu significat primer i endinsant-nos més en terrenys de l’abstracció casual.

I és que Martíllopis dedica llargues hores, en el seu estudi, a la pintura i el gravat com a mitjà d’expressió i creixement. La seua pintura abstracta tant orgànica com geomètrica és reflex de recerca de la veritat, deslligada de la mimesi però conceptualment esperançadora. A www.martillopis.es també es pot trobar més detalls i projectes sobre aquest conjunt d’artistes.

La Regidoria municipal de Cultura, amb la col·laboració del departament d’escultura de la Facultat de Belles Arts de València fomenten amb aquestes activitats el món de l’art. La finalitat és que l’art emergent tinga un punt de trobada i d’expressió.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment